Βίντεο Βάπτισης στην Καρδίτσα // Σωτήρης

Βάπτιση Λάρισα

βίντεο βάπτισης Καρδίτσα

Το βίντεο της βάπτισης του μικρού Σωτήρη, που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά της Καρδίτσας, αποτελεί ένα όμορφο κράμα συναισθημάτων.
Συνυφαίνει γλυκά, το δέος για τη δημιουργία μιας νέας ζωής και την πραότητα που εμπνέει η ομορφιάς της φύσης.

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκλήσι του ιερού Προσκυνήματος του Σωτήρος, το οποίο βρίσκεται χτισμένο στην κορυφή του λόφου της περιοχής.
Ο ναός, απλός και γραφικός, αποτελεί σημείο αναφοράς των επισκεπτών της Καρδίτσας. Εντυπωσιάζει για την αγιοσύνη και τα θαύματα, που συνέβησαν εκεί κατά το παρελθόν.
Καθώς και για τα επιβλητικά πλατάνια, που κοσμούν τον περίβολο και προφέρουν απλόχερα τη δροσιά τους, στους παρευρισκομένους. βίντεο βάπτισης Καρδίτσα

Οι γονείς του νεογέννητου αγοριού, Γιώργος και Αφροδίτη, μοιράστηκαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, με αγαπημένους φίλους και στενούς συγγενείς.
Επιθυμία όλων απετέλεσε η σύνθεση μιας μικρής γιορτής. Θέλησαν να τιμήσουν με τη χαρά και την αισιοδοξία τους, τον ερχομό του νεοφερμένου αυτού μέλους στον κόσμο.
Το σκηνικό ολοκλήρωσε η καθαρότητα και η γαλήνη, που κυριαρχούν ως χαρακτηριστικά των ημερών του Ιουνίου. βίντεο βάπτισης Καρδίτσα

Εμείς, απολαμβάναμε να αποτυπώνουμε τους ιδιαίτερους παιχνιδισμούς του ήλιου.
Πότε, επιδιδόταν σε κρυφτό και χανόταν ανάμεσα στις φυλλωσιές των δέντρων. Και άλλοτε πάλι, αντάμωνε με τα καταγάλανα μάτια του μικρού αγοριού,
χαρίζοντας στο βλέμμα του τα μοναδικά χρώματα του ουρανού. Αν κάτι προσέλκυσε το ενδιαφέρον μας, ήταν η κοινωνικότητα και το χαμόγελο του παιδιού.
βίντεο βάπτισης Καρδίτσα

Οι εικόνες μας, διηγούνται μια ιστορία.

Ένα μοναδικό παραμύθι, πλημμυρισμένο από τα γέλια του Σωτήρη και την τρυφερότητα των ανθρώπων, που τον περιέβαλλαν.
Στα πλάνα μας κυριαρχεί η ξεγνοιασιά. Διαγράφεται η αθωότητα και η ειλικρίνεια του ιερού γεγονότος.
Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την παράθεση ενός γεύματος, εμπνευσμένου από τις γεύσεις και τα αρώματα της ελληνικής παράδοσης.
Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι. Όλοι μέλη μιας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας.
Εκεί, αντάλλαξαν αγκαλιές και δώρισαν τις ευχές στους γονείς, για μια ζωή διανθισμένη με εκείνες τις αξίες, που θα τον κάνουν ευτυχισμένο άνθρωπο.

Ας δούμε το βίντεο της βάπτισης του μικρού Σωτήρη.

Περισσότερες δουλειές μας μπορείτε να βρείτε στο Portfolio μας

Total: