Βάπτιση Λάρισα
Συχνές Ερωτήσεις
FAQ
Wedding Videographer ArtPlus
Αναλαμβάνετε γάμους εκτός έδρας ;
Φυσικά. Λατρεύουμε να γνωρίζουμε νέους τόπους και ανθρώπους.  Έχουμε κινηματογραφίσει αρκετούς γάμους εκτός της Λάρισας και θα χαρούμε να συνεχίσουμε.
Παρέχετε και φωτογραφική κάλυψη;
Όχι αλλά είμαστε δίπλας σας, αν μας χρειαστείτε, να σας προτείνουμε, αξιόλους επαγγελματίες και ανθρώπους
Πόση ώρα διαρκεί ένα βίντεο γάμου ;
Είμαστε οπαδοί της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπάρχει σαφής απάντηση στην ερώτηση. Διαρκέι τόσο όσο να έχετε ενα ευχάριστο, μοντέρνο βίντεο που δεν θα βαριέστε να το βλέπετε και δεν θα σας λείπει τίποτα.
Μπορούμε να κάνουμε εμείς την επιλογή της μουσικής επένδυσης ;
Πάρα πολλά τραγούδια είναι πολύ όμορφα, αλλά δυστυχώς δεν είναι κατάλληλα για μοντάζ. Για αυτό και η μουσική επιμέλεια γίνεται αποκλειστικά απο εμάς. Ομως είμαστε στην διαθεσή σας, να συζήτησουμε τι ύφος και τι στυλ σας αρέσει.
Έχετε μαζί σας εφεδρικό εξοπλισμό;
Φυσικά. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι ότι πιο σημαντικό για εμάς, ακριβώς για αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να εί,αστε έτοιμοι για το οτιδήποτε
Τι σας ξεχωρίζει απο τους άλλους βιντεογράφους.
Αγαπάμε το αυθόρμητο και την στιγμή. Έχοντας ως σκοπό να απολαύσετε την ήμερα τους γάμου σας, αποφεύγουμε τις σκηνοθετημένες στιγμές, σας αφήνουμε να χαλαρώσετε και ζήστε την στιγμή ενώ εμείς, είμαστε εκεί να σας χαρίσουμε μια μοναδική γαμήλια τανία - ντοκυμαντέρ.

GET IN TOUCH

Dimitris Papadimitroulas

info.artplus.studio@gmail.com

Mob: +30 6988416130

artplus studio logo white

Total: